Hoortoestellen beter en kleiner dan ooit

Collectie hoortoestellen

Wanneer u slecht hoort wat er om u heen gebeurt, kan het dragen van een hoortoestel u echt helpen. Bij Specsavers vindt u een zeer uitgebreid assortiment hoortoestellen van topkwaliteit in verschillende uitvoeringen en eigenschappen, geproduceerd door de marktleiders in hoorzorg. Dankzij de technologische vooruitgang werken hoortoestellen vandaag de dag beter dan ooit en zijn sommige inmiddels zo klein dat het niet meer te zien is dat u ze draagt. Voor alle hoortoestellen geldt een gratis aanpastijd, gewenningstijd en 5 jaar gegarandeerde nazorg en gratis oorstukjes.

Welk type hoortoestel past het beste bij u?

Achter het oor

Bij ‘achter het oor’ zit het hoortoestel achter uw oor.

Open oor

Erg klein, onopvallend hoortoestel met micro-sound-tube en zacht plastic oordopje. Ideaal voor de meeste mensen die voor het eerst een gehoorapparaat dragen.

Receiver in gehoorgang

Vergelijkbaar met draagstijl ‘open oor’, maar geschikt voor een grotere range gehoorverlies en meer ervaren dragers.

Achter het oor

Een hoortoestel voor meer gehoorverlies. Indien u niet zo behendig bent, is het gemakkelijk(er) om met dit grotere hoortoestel om te gaan of het aan te passen

Volledig in gehoorgang

Maatwerk om comfortabel en volledig in uw gehoorgang te passen, waardoor het hoortoestel onzichtbaar lijkt. Deze stijl hangt af van uw mate van gehoorverlies.

In gehoorgang

Maatwerk om comfortabel in uw gehoorgang te passen. Deze stijl hangt af van uw mate van gehoorverlies.

In het oor

Maatwerk om comfortabel in uw oorschelp te passen. Indien u niet zo behendig bent, is het gemakkelijk(er) om met dit grotere hoortoestel om te gaan.

In het oor

Bij ‘in het oor’ zit het hoortoestel in uw oor.

Specsavers trakteert:
2 hoortoestellen zonder bijbetaling!

Bekijk de aanbieding

Kom bij ons langs!

en laat u adviseren door onze StAr geregistreerde audiciens

Vind uw winkel

Altijd bij Specsavers