In 3 stappen uw ideale hoortoestel

De eerste stap naar een scherper gehoor, is het doen van een vrijblijvende en gratis hoortest. Wij nodigen u graag uit om een kosteloze afspraak te maken. Neem simpelweg contact op met uw dichtstbijzijnde Specsavers winkel en kom langs op een voor u geschikt tijdstip. U heeft geen verwijsbriefje nodig van uw huisarts of KNO-arts.

Specsavers biedt in meer dan 100 plaatsen hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, hoorspecialisten met kennis van zaken. Zij begeleiden u als klant bij een correcte hooraanpassing.

Na het uitvoeren van een uitgebreide gehoortest die ongeveer 20 minuten duurt, geven onze gediplomeerde audiciens u een professioneel advies. U komt in aanmerking voor een vergoeding voor hoortoestellen indien u aan een oor meer dan 35 dB gehoorverlies heeft, ongeacht het functioneren van uw andere oor. Aan de hand van de door u ingevulde vragenlijst en de uitgebreide hoormeting, wordt bekeken voor wel type hoortoestel u in aanmerking komt en wordt het hoortoestel besteld.

Horen stap 1

Zodra uw hoortoestel binnen is, nodigen wij u uit voor een pasafspraak. Het hoortoestel wordt naar wens voor u ingesteld en u krijgt uitleg hoe het hoortoestel werkt. Het kan even duren voordat u volledig aan het dragen gewend bent, maar u zult vrijwel altijd direct een positief verschil merken.

U krijgt de hoortoestellen daarom een maand mee op proef. In die periode heeft u regelmatig contact met uw Specsavers-audicien om de instellingen maximaal voor uw persoonlijke situatie te perfectioneren. Bent u na een maand helemaal tevreden over uw hoortoestellen, dan bevestigt u dit door het tekenen van onze ‘tevredenheidsverklaring’. Daarna volgt het moment van betaling.

Horen stap 2

Tenslotte kunt u zorgeloos gebruik maken van uw gehoorapparaat, maar ook in de jaren daarna kunt u nog steeds bij de Specsavers-audicien terecht. U geniet altijd van 5 jaar garantie, service en oorstukjes. Mocht uw gehoorvermogen veranderen, dan kunt u altijd even een afspraak maken met uw hoorspecialist. Uw hoortoestel zal optimaal worden aangepast aan uw gewijzigde omstandigheden.

Horen stap 3