Gratis hoortest

Gratis vrijblijvende hoortest

Vroegtijdig signaleren van gehoorproblemen voorkomt misschien wel jaren van frustratie en beperkt grotere gehoorschade. Om er zeker van te zijn dat u volop kunt blijven genieten van een sociaal leven, muziek en gesprekken met anderen, adviseren we u om vanaf uw vijftigste ieder jaar een hoortest te doen. 
 
Heeft u daarnaast zelfs maar lichte twijfel over uw gehoor? Het is verstandig om professioneel advies in te winnen. Bijna iedereen krijgt op een zekere leeftijd met gehoorverlies te maken, maar dat hoeft geen negatieve invloed op uw leven te hebben. Bij Specsavers weten we hoe essentieel een goed gehoor is. Onze uitgebreide gehoortesten zijn daarom altijd gratis en geheel vrijblijvend! 
 
Film: gratis vrijblijvende gehoortest
Jacqueline is al ruim 10 jaar slechthorend, maar heeft nog niet eerder de stap genomen om naar de audicien te gaan. Specsavers nodigde haar uit voor een gratis en vrijblijvende hoortest. Bekijk hier de film:
 

Gratis een professioneel advies

Onze gediplomeerde audiciens testen uw gehoor op de vooral voor spraak belangrijke toonhoogten. Via een hoofdtelefoon onderzoeken we uw gehoor, simpelweg doordat u op een knop drukt wanneer u het geluid hoort. De tonen verschillen in hoogte en volume en worden afwisselend voor uw linker- en rechteroor afgespeeld.
 
Gezamenlijk kunt u vervolgens het resultaat van de gehoortest bekijken. U ziet in een toonaudiogram hoe goed uw gehoor is bij verschillende frequenties. Bij eventueel gehoorverlies wordt uitgelegd wat de achterliggende oorzaak kan zijn en ontvangt u professioneel advies hoe uw gehoor kan verbeteren. Wanneer een hoortoestel u kan helpen, zal de hoorspecialist u uitleggen welke producten geschikt voor u zijn. Dankzij grote technologische vooruitgang werken hoortoestellen vandaag de dag beter dan ooit en zijn sommige inmiddels zo klein dat het niet meer te zien is dat u ze draagt. Uw audicien begeleidt u naar een correcte aanpassing. 
 
Een uitgebreide hoortest door onze gediplomeerde audiciens duurt ongeveer twintig minuten en is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nodigen u graag uit om een kosteloze afspraak te maken.
 

Bekijk onze aanbieding, ons assortiment of maak direct een afspraak!

Onze aanbieding Assortiment Maak een afspraak