De beste universele gehoorbescherming voor iedereen en elke situatie. Met de Advance Universele oordopjes biedt Specsavers een nieuw type herbruikbare gehoorbescherming in één maat, speciaal ontworpen voor incidenteel gebruik in lawaaierige omgevingen.

Vrije tijd, gezondheid en beleving zijn van levensbelang in het dagelijks leven. Gehoorbescherming van hoge kwaliteit is niet alleen goed voor de gezondheid van muziekliefhebbers, motorrijders, doe-het-zelvers en liefhebbers van stilte. Het verbetert ook de ervaring tijdens hun favoriete activiteit. Daarom is het de perfecte tijd om te zorgen voor uitstekende gehoorbescherming - geschikt voor elke situatie.

Naast de universele gehoorbeschermers biedt Specsavers op maat gehoorbescherming van het merk Advance aan. Op maat gemaakte oordoppen bieden de beste gehoorbescherming voor veel verschillende situaties, waaronder reizen, slapen of tijdens het werk.

Advance

Elacin is de officiële partner van Specsavers voor de nieuwe Advance-gehoorbeschermingslijn.

Al meer dan vier decennia is Elacin Europees marktleider in de ontwikkeling van hoogwaardige gehoorbescherming en communicatieoplossingen. Zij bieden een breed scala aan producten en diensten die zorgen voor optimale spraakverstaanbaarheid en situationeel bewustzijn.

Music

Advance Music ER is de eerste keuze voor alle muziekliefhebbers.

Drive

Ervaar het krachtige geluid van uw motor: Advance Drive.

Travel

Zet uw ontspanningsknop op scherp met Advance Travel.

Relax

Advance Relax, altijd de comfortabele oplossing.

Swim

Voel je als een eend in het water met Advance zwemoordopjes.

DIY

Klus veilig en bescherm uw gehoor met Advance DIY.