Gehoorbeschadiging is altijd een combinatie van 2 factoren. Enerzijds is dat het volume en anderzijds de tijdsduur. Geluid boven de 80 dB kan al schadelijk zijn als je daar langdurig in verblijft. Wist u dat gehoorbeschadiging onomkeerbaar is? Wanneer hard geluid de trilhaartjes kapot maakt, is deze beschadiging definitief. Bescherm uzelf dus goed tegen hard en langdurig lawaai. Oordoppen zijn vaak de beste manier om schadelijk hard geluid te dempen. Met de juiste oordoppen blijven gesprekken gewoon hoorbaar, maar loopt u veel minder risico op gehoorschade. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin het handig is om oordoppen te dragen.

Op maat gemaakte en universele gehoorbescherming

Met de op maat gemaakte gehoorbeschermers van Specsavers voorkomt u beschadigingen van uw gehoor.

Gehoorbescherming op maat wordt gemaakt door een afdruk te maken van uw eigen gehoorgang waardoor ze perfect aansluiten op het oor. Op maat gemaakte oordoppen bieden de beste gehoorbescherming voor veel verschillende situaties, waaronder concerten, zwemmen of in het verkeer.

Naast de op maat gemaakte gehoorbeschermers biedt Specsavers universele gehoorbescherming van het merk Pluggerz aan. Zij staan garant voor hoogwaardige oordoppen, voor thuis en op het werk. Op maat gemaakte oordoppen bieden de beste gehoorbescherming voor veel verschillende situaties, waaronder reizen, slapen of tijdens het werk.