Gehoorbescherming

We lopen steeds vaker gehoorschade op door (te) hard geluid.

Geluid boven de 80 dB kan al schadelijk zijn als je daar langdurig in verblijft. Dat is bijvoorbeeld het geluid van een drukke weg of een levendige klas. Oordoppen zijn vaak de beste manier om schadelijk hard geluid te dempen. Met de juiste oordoppen blijven gesprekken gewoon hoorbaar, maar loopt u veel minder risico op gehoorschade. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin het handig is om oordoppen te dragen.

De beste gehoorbescherming voor alle situaties

In de bouw is het bijvoorbeeld veelal noodzakelijk. De (vaak plotselinge) luide geluiden kunnen er makkelijk voor zorgen dat uw gehoor permanent schade oploopt. Overweeg ook oordoppen als u vaak naar festivals of muziekconcerten gaat. Luide muziek is een vaak onderschatte oorzaak van gehoorschade. Met het gebruik van oordoppen tijdens uw werk of een concert is het echt een stuk eenvoudiger om gehoorklachten te voorkomen.

Gehoorbescherming van Specsavers

Voorkom beschadigingen van uw gehoor met de gehoorbeschermers van Specsavers. Onze ruime selectie comfortabele oordoppen heeft speciale filters voor verschillende omgevingen.

Gehoorbeschadiging is altijd een combinatie van 2 factoren. Enerzijds is dat het volume (het aantal decibellen) en anderzijds de tijdsduur (hoe lang hoor je een te hard geluid). En wist u dat gehoorbeschadiging onomkeerbaar is? Wanneer hard geluid de trilhaartjes kapot maakt, is deze beschadiging definitief. Bescherm uzelf dus goed tegen hard en langdurig lawaai.

Gehoorbescherming van Pluggerz

Specsavers biedt gehoorbescherming van het merk Pluggerz aan. Zij staan garant voor hoogwaardige oordoppen, voor thuis en op het werk. Met de productlijn van Pluggerz onderscheiden we de volgende categorieen gehoorbescherming.

Muziek

Dit zijn speciale oordoppen die de beleving en de kwaliteit van de muziek in tact houden, terwijl het gehoor wordt beschermd.

Meer weten

Verkeer

Deze oordoppen hebben een uniek filter dat schadelijk geluiden tot een veilig niveau dempt, terwijl alle verkeerssignalen hoorbaar blijven.

Meer weten

Reizen

Deze comfortabele oordopjes zijn speciaal voor grote hoogtes ontwikkeld en heffen het effect van drukverschil op. Bovendien filteren ze ook het (vliegtuig) geluid.

Meer weten

Slapen

Last van omgevingsgeluid waardoor je niet goed kunt slapen? Met deze oordoppen van zacht materiaal reken je daar op comfortabele wijze mee af. Door de unieke filters vallen hinderlijke geluiden weg zonder het oor volledig af te sluiten.

Meer weten

Zwemmen

Water in het oor kan vervelend en soms zelfs pijnlijk zijn. Deze oordoppen zorgt ervoor dat je toch lekker kunt zwemmen, baden en douchen.

Meer weten

Werken

Met werk oordoppen ben je goed beschermd tegen lawaai op het werk of bij het klussen thuis.

Meer weten