Als u uw hoortoestellen koopt bij Specsavers weet u dat u altijd professioneel advies op maat krijgt van onze gediplomeerde en StAr geregistreerde audiciens. De gehoortest en proefperiode is altijd gratis en vrijblijvend en u hoeft pas te betalen als u volledig tevreden bent. En in veel gevallen kan Specsavers de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar afhandelen. Hieronder leggen wij kort uit welke stappen u dient te doorlopen in het proces van de aanschaf van hoortoestellen.

* Uitleg verschillende testen uit de gehoorverbeteringscheck

COSI

Samen met de audicien onderzoekt u welke luistersituaties voor u het belangrijkst zijn en wat een hoortoestel voor u daarin kan betekenen.

Vrije Veld Spraak

Uw hoortoestel wordt aan de hand van het uitgebreide audiogram en de Real Ear Measurement voor u ingesteld. Met behulp van de Vrije Veld Spraak meting controleren we vervolgens of u met uw nieuwe hoortoestel weer zo goed mogelijk kunt verstaan. De meting geeft dan ook een goede indicatie hoe u zult horen in uw thuissituatie.

Real Ear Measurement (REM)

Door middel van een klein microfoontje in uw oor kunnen we precies meten of het hoortoestel daadwerkelijk voldoende versterking geeft, zoals we hebben berekend aan de hand van uw audiogram. Hierdoor kunnen we het hoortoestel exact afstellen op uw eigen, specifieke oor.