Professionele hoorzorg voor iedereen

Hoortoestel met automatische omgevingsaanpassing
Nu €0 eigen bijdrage

Meer informatie

Eigen risico kan van toepassing zijn

Een goed gehoor én een goed gevoel

Wist u dat Specsavers wereldwijd één van de grootste aanbieders van hoorzorg is? Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd. Naast professioneel, gekwalificeerd personeel is persoonlijke service voor ons prioriteit. We zijn een familiebedrijf, met meer dan 140 lokale winkels. U loopt de deur uit met de juiste hooroplossing én een goed gevoel.

Vind uw winkel

Wij maken professionele hoorzorg betaalbaar

Specsavers heeft een unieke aanbieding waardoor professionele zorg voor iedereen bereikbaar wordt. Want uw gehoor is belangrijk en verdient de beste, betaalbare hoorzorg. Daarom, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent, vergoeden wij nu uw resterende eigen bijdrage voor 1 hoortoestel. Tot en met 30 november kunt u profiteren van deze aanbieding.

Bekijk deze unieke aanbieding

6 mythes over hoorzorg

Gun uzelf een goed gehoor. Een audicien is uw eerste aanspreekpunt wanneer u hinder ervaart. Specsavers heeft hoortoestellen voor elk type gehoorverlies. Loop eens binnen, u loopt weer naar buiten met een goed gehoor en een goed gevoel.

Bekijk de mythes

Heeft uw gehoor zorg nodig?

Het gehoor van 1 op de 10 Nederlanders wel

Gun uzelf een goed gehoor. Een audicien is uw eerste aanspreekpunt wanneer u hinder ervaart. Specsavers heeft hoortoestellen voor elk type gehoorverlies. Loop eens binnen, u loopt weer naar buiten met een goed gehoor én een goed gevoel.

Rechtstreeks naar de audicien? Gratis hoortest

“De hoortoestellen overtreffen mijn verwachtingen”

“Bij Specsavers denken ze niet alleen mee over financiën, maar zetten ze ook alles op alles om zo veel mogelijk ongemakken door gehoorverlies te verhelpen. Ik vind dat ze ongelooflijk betrokken zijn bij hun klanten en ik vertel dat graag aan iedereen in mijn omgeving. De hoortoestellen die ik nu heb overtreffen mijn verwachtingen en als er iets
bijgesteld moet worden, loop ik gewoon even binnen!”

Kom snel eens bij ons langs

Wat kost een hoortoestel bij Specsavers?

We hebben op een rij gezet wat de prijs van een hoortoestel bepaalt en hoe Specsavers hoorzorg voor u betaalbaar maakt.

Zo werken onze prijzen

Extra voordeel bovenop uw zorgverzekering

€0 eigen bijdrage