Site-navigatie

Site-navigatie

Navigatie van deze site is eenvoudig en duidelijk. Door te klikken op het logo van contactlenzen van Specsavers gaat u terug naar de homepage. Zowel via het horizontale menu boven als het menu aan de linkerkant kunt u zoeken op door u gekozen producten door te klikken op een merk of stijl en bovendien staat er een complete lijst van onze contactlensproducten onderaan iedere pagina.  

Inloggen

Klik, om u aan te melden of uw account te bekijken, op de inloglink bovenaan iedere pagina.

Homepage - Speciale aanbiedingen

Op deze pagina worden onze huidige speciale aanbiedingen weergegeven. Klik op de knop 'Bekijken' voor een link naar speciale aanbiedingen binnen de website.

Navigatiebalk boven

Voor het bladeren door producten op volgorde van merk of soort lenzen. Als u klikt op het merk of de soort waarin u geïnteresseerd bent, wordt u doorgeleid naar een pagina met een overzicht van alle lenzen binnen de door u gekozen categorie.

Navigatie links

Dit menu bevat dezelfde functies als de navigatiebalk boven, maar biedt daarnaast ook links naar klinische en nazorginformatie, klinisch vergelijkbare producten, toegang tot uw account en helpmenu's.

Assortiment contactlenzen

Wij bieden momenteel contactlenzen aan van Ciba Vision, CooperVision, Johnson & Johnson en vullen ons pakket binnenkort aan met lenzen van Bausch & Lomb en het volledige assortiment van Specsavers easyvision-lenzen. Als u uw huidige lenzen niet direct kunt vinden, klikt u op de link 'Klinische equivalenten' in het linkermenu om te controleren of wij de lenzen onder een andere naam op voorraad hebben.

Scherm Selectie Productcategorie

Deze pagina toont alle lenzen die voldoen aan uw zoekcriteria. Om een afzonderlijk product te bekijken, klikt u op de merknaam of de knop 'Selecteren' om doorgeleid te worden naar de pagina Productgegevens van waaruit u het gewenste product kunt bestellen.