We zijn open voor u,

maar uw veiligheid staat voorop

U bent welkom

Onze winkels zijn geopend, echter begrijpen we dat u zich wellicht nog wat onzeker voelt om naar de winkel te komen. Om u gerust te stellen, hebben we een aantal extra (veiligheids)maatregelen toegevoegd aan onze standaard hygiënerichtlijnen, zodat uw bezoek aan de winkel zo veilig en hygiënisch mogelijk verloopt. Graag leggen we deze aan u uit.

Voordat u de winkel binnengaat

We houden ons uiteraard aan strenge en strikte hygiëneregels in lijn met het RIVM en brancheorganisatie (NUVO en NVAB). Dit betekent dat we u -voorafgaand aan de afspraak- er aan herinneren om uw handen te wassen. Zodra u bij onze winkel aankomt, is er tevens een handdesinfectiemiddel beschikbaar dat u dient te gebruiken.

Maatregelen bij handelingen binnen 1,5 m

Voor alle oog- en hoormetingen en handelingen waarbij we dichter dan 1,5 meter bij u in de buurt moeten komen, dragen onze medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen. Na iedere klant wordt alle gebruikte testapparatuur grondig gereinigd. Ook vermijden we momenteel het aanbrengen van oogdruppels of contactlenzen om besmettingsrisico zoveel mogelijk te voorkomen.

Extra maatregelen in de winkel

  • Bij de ingang van de winkel staat een medewerker die klanten op het handdesinfectiemiddel en de algemene maatregelen rondom het coronavirus wijst. Heeft u verkoudheidsklachten en/of koorts, dan verzoeken we u om uw bezoek aan onze winkel uit te stellen.
  • We blijven continu alert dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Daarom beperken we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de winkel aanwezig is, plaatsen we stoelen in de wachtruimte uit elkaar en begeleiden we eventuele wachtrijen.
  • Daarnaast worden alle monturen en hoortoestellen, nadat ze zijn aangeraakt of gepast, direct gedesinfecteerd.
  • Vanzelfsprekend krijgt ons eigen personeel ook de duidelijke instructie om in geval van verkoudheidsklachten, benauwdheid en/ of koorts thuis te blijven. Ook gelden er voor hen strikte hygiëne maatregelen.

Maak een afspraak