Converse

Converse
2e bril gratis, vanaf €139

Sinds de oprichting in 1908 is Converse uitgegroeid tot ‘America’s Original Sports Company’™, en bracht het merk al een geweldige verzameling legendarische schoenen voort, waaronder de Chuck Taylor® All Star®, de Jack Purcell® en de One Star®. Inmiddels biedt Converse naast schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen ook kleding en accessoires, met onder meer een hippe collectie brillen en zonnebrillen waarmee je jouw eigen stijl en creativiteit kunt laten spreken.

Bekijk de gehele Converse collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding Maak een afspraak
Frame image

CONVERSE 33

30512214

Deze eyecatcher maakt een echt statement met een gitzwart montuur en contrasterende zijkanten in een kleurrijk schildpadmotief. Voor een speciale touch is op de ronde veereinden de iconische Converse-ster aangebracht.

Bekijk de details
Frame image

CONVERSE 42

30512320

Ga voor een minimalistische zwart-witlook met deze stevige zwarte bril – een echte eyecatcher dankzij de iconische Converse-streep op de zijkant en zijn hagelwitte binnenkant.

Bekijk de details
Frame image

CONVERSE 49

30689565

Dit ronde montuur in een diepbruin schildpadmotief is een echte allrounder. De opvallende goud metalen zijkanten en de kenmerkende Converse-ster op de ronde veereinden maken de look helemaal af.

Bekijk de details
Frame image

CONVERSE 54

30689619

Converse gaf het iconische pilootmontuur een eigen twist, en zie hier het resultaat: een modieus gouden montuur, met veereinden in een schildpadmotief en als finishing touch de iconische Converse-streep op de zijkanten.

Bekijk de details
Bekijk de gehele Converse collectie Bekijk de 2e bril gratis aanbieding Mak een afspraak