easyvision Vusion

easyvision contactlenzen - easyvision Vusion

easyvision Vusion

Maandlenzen
3 lenzen
 €12.50  

Vanaf  €12.50   per doosje te betalen in 3 maandelijkse termijnen van  €4.16  

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.

Betalingsvoorwaarden:

Lees onze betalingsvoorwaarden

Wij zijn hier om u te helpen. Dus ervaart u problemen of heeft u vragen over uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Gegevens

Gedurende een maand draagt u dagelijks een paar comfortabele lenzen. Na die maand gooit u ze weg en neemt u een nieuw paar frisse lenzen. Dat is het gemak van maandlenzen.

easyvision Vusion maandlenzen zijn dezelfde als CooperVision Proclear Compatibles, maar dan voordeliger geprijsd. Het draagcomfort is hoog en daardoor zijn deze lenzen zeer geschikt als u gevoelige of droge ogen heeft of langere tijd achter een beeldscherm werkt.

De pluspunten van easyvision Vusion maandlenzen:

  • De lenzen houden tot drie keer zoveel water vast als reguliere zachte contactlenzen dankzij de PC Hydration technologie van CooperVision. Deze PC technologie voegt aan het lensmateriaal een stof toe die ervoor zorgt dat de lens vochtiger blijft.
  • Deze stof zorgt tevens voor verminderde vervuiling van het lensoppervlak.
  • Beide eigenschappen zorgen duidelijk voor meer draagcomfort en wittere ogen aan het einde van de dag.
  • Deze lenzen zijn zeer geschikt voor mensen die droge of gevoelige ogen hebben, lang achter een beeldscherm werken of vaak in een omgeving met airconditioning zijn.

easyvision Vusion maandlenzen zijn nu verkrijgbaar bij Specsavers tegen zeer scherpe prijzen.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl