Lenzen assortiment

Het hoogwaardige lenzenaanbod van Specsavers

Dag- of maandlenzen? Alle dagen per week of juist af en toe? Maximale draagtijd, zuurstofdoorlatendheid of optimaal comfort? Bij Specsavers heb je de keuze uit een diversiteit aan hoogwaardige lenzen. Het assortiment past bij vele voorkeuren en levensstijlen; voor de meeste oogtypen is er een geschikte lens.

Ruim assortiment contactlenzen

Kies voor een A-merk of kies voor de exclusieve contactlensserie van Specsavers: easyvision. Deze lenzen worden speciaal voor ons geproduceerd door de belangrijkste A-merk fabrikanten van contactlenzen. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van de laatste technologische ontwikkelingen. Er worden materialen (hydrogel en siliconen hydrogel) gebruikt die ervoor zorgen dat de contactlenzen gemakkelijk en comfortabel te dragen zijn, passend bij jouw ogen en levensstijl. Binnen de easyvision-contactlensserie zijn er diverse typen verkrijgbaar met een zeer uitgebreide keuze in comfort en draagtijd.

Lees meer over:

Advies bij jouw lenskeuze?

Onze gediplomeerde opticiens helpen je bij het vinden van passende lenzen bij jouw ogen, levensstijl en behoeftes. Of het nu voor een speciale activiteit is, een andere look, alledaags gebruik of voor af en toe: ons assortiment geeft jou alle vrijheid.