Vind stap voor stap jouw ideale lens

Moderne, comfortabele contactlenzen

Ervaar het gemak van contactlenzen

Heb je nooit eerder contactlenzen gedragen? Laat je niet weerhouden! Lenzen zijn tegenwoordig zo comfortabel en voor bijna iedereen geschikt.
Heb je wel eerder contactlenzen geprobeerd, maar kon je er niet aan wennen? Dit kan het moment zijn om ze opnieuw te gaan dragen. 

Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen en materialen die worden gebruikt, zijn contactlenzen comfortabeler, gemakkelijker en betaalbaarder dan ooit. Moderne contactlenzen bevatten nieuwe materialen die ervoor zorgen dat ze zacht en flexibel zijn. Bovendien laten ze meer zuurstof door en dragen de lenzen comfortabeler, ook gedurende langere aaneengesloten periodes. Hierdoor zul je de moderne contactlens nauwelijks voelen. Specsavers biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige contactlenzen, voor elke voorkeur en levensstijl. Onze contactlensspecialisten zullen het juiste type lens voor je vinden.

Het juiste type lens

Moderne lenzen kunnen een breed scala aan oogsterktes corrigeren. Er zijn bijvoorbeeld lenzen met een hoge sterkte of cilinder of multifocale lenzen voor een correctie dichtbij én veraf. Je bent eveneens flexibel in de manier waarop je lenzen wenst te dragen. Of het nu voor een speciale gelegenheid is, een andere look, alledaags gebruik of af en toe, ons assortiment lenzen geeft je alle vrijheid. Onze gediplomeerde opticiens helpen je stap voor stap de ideale lens te vinden. 

Gratis oogonderzoek

Tijdens het oogonderzoek wordt er gekeken of je ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen en de juiste sterkte wordt bepaald. Ook wordt er gekeken welke contactlenzen het beste bij je ogen passen. Dankzij het uitgebreide assortiment lenzen is dit voor vrijwel iedere brildrager mogelijk. De opticien zal je ook vragen naar jouw leefstijl, en hoe vaak en wanneer je de contactlenzen wilt gaan dragen. We geven je professioneel advies op maat over het juiste type lens, die je daarna gratis kunt uitproberen.

Lenzen op proef

Met onze extra tips draag je jouw lenzen succesvol en met vertrouwen. We geven een uitgebreide instructie hoe je ze eenvoudig in en uit doet en verzorgt. Voordat je de winkel uitloopt zijn eventuele vragen beantwoord en verzekeren we je dat je goed met de lenzen overweg kunt. Mocht je thuis toch nog vragen hebben, dan kun je altijd met jouw Specsavers-winkel bellen. Na de proefperiode worden jouw ogen en de contactlenzen nog een keer gecontroleerd. Pas als je helemaal tevreden bent worden de definitieve lenzen besteld.

Gratis nazorg: controle is belangrijk

Het is noodzakelijk om jaarlijks jouw ogen te laten controleren. Je zorgt er dan voor dat je contactlenzen probleemloos kunt blijven dragen. Vergelijk het met je tanden, je hebt niet altijd door dat er iets mis is. Laat het daarom nooit van jouw eigen inschatting afhangen en kom langs voor een gratis jaarlijkse controle