Focus Dailies All Day Comfort 90 lenzen

Dailies contactlenzen - Focus Dailies All Day Comfort 90 lenzen
0% BTW

Focus Dailies All Day Comfort 90 lenzen

Daglenzen
90 lenzen
 €67.00  

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar:

Klik op de aanbieding voor meer informatie.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen*, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.
*Helaas hebben sommige producten momenteel te maken met vertragingen, dit kan ervoor zorgen dat de geschatte levertijd wijzigt op het moment dat je de bestelling plaatst.

Niet tevreden? Specsavers lost het voor u op!

Lees hier over onze nazorg en service.

Gegevens

De daglenzen Ciba Vision Focus Dailies All Day Comfort geven dagelijks een helder en duidelijk zicht. Het is afgelopen met regelmatig lenzen schoonmaken of lastige vloeistoffen: zet elke ochtend een nieuw paar in en begin met uw dag.

Focus Dailies All Day Comfort is ook voorzien van de exclusieve moisture-technologie die reageert op knipperen van Ciba Vision voor een langdurig comfort en zonder opbouw van residu. Met de kenmerkende Lightstream-technologie van Ciba Vision hebben All Day Comfort-lenzen ook een constante kwaliteit en een dunne lensrand voor comfort en eenvoudig inzetten.

Aanbevolen voor:

Regelmatige reizigers

Fanatieke sporters

Personen met reislustige levensstijlen

Nu verkrijgbaar bij Specsavers voor een uitstekende prijs.

 

Vanwege de nieuwe verpakking van het merk kan het zijn dat een bestelling voor Ciba Vision Focus Dailies 1 day All Day Comfort wordt geleverd in een verpakking van het merk Alcon.

Dit is uitsluitend een cosmetische verandering aan de buitenkant: de productverpakking en het product zelf blijven ongewijzigd bij deze veranderingen.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl