Designer glasses

Zorg goed voor uw bril

Wanneer u goed zorgt voor uw bril zal deze langer mee gaan. Ook geeft de juiste verzorging u een betere kijkervaring. Een bril is een investering voor elke dag en we hopen dat u er heel lang plezier van zult hebben. 

 

We hebben daarom een aantal tips die kunnen bijdragen aan een langere levensduur van uw bril.

 

Hoe verzorg ik mijn bril?

 

• Gebruik de cleaner van Specsavers om uw brillenglazen schoon te maken en wrijf ze met een droge microfiber doek. Gebruik geen zeep of papier. Maak beide glazen aan beide kanten schoon en vergeet ook niet het montuur.

 

• Leg de bril zo min mogelijk met de glazen op tafel, om krassen te voorkomen.

 

Doe de bril in plaats daarvan zo veel mogelijk in een brillenkoker. Stop de bril ook niet los in een tas aangezien andere voorwerpen in dezelfde tas ook krassen kunnen veroorzaken. 

 

• Gebruik beide handen wanneer u uw bril op- en afzet zodat het montuur niet verbuigt. 

 

• Zet uw bril niet op uw voorhoofd. Het montuur kan hierdoor wijder worden en daardoor zit de bril niet meer goed op uw gezicht.

 

• Draag uw bril niet onder omstandigheden met extreme temperaturen, zoals in een sauna. Voorkom ook aanraking met chemische producten als bijvoorbeeld haarspray.

 

• Kies de juiste bril voor uw behoeften. Er zijn verschillen tussen brillen, en het kan daarom een goed idee zijn om bijvoorbeeld ook een beeldschermbril te gebruiken. 

 

Garantie wanneer u een bril bij Specsavers koopt

Het is belangrijk dat uw bril goed passend is zodat u de beste kijkervaring krijgt.

Als uw bril te los zit, of wanneer uw bril op een andere manier niet lekker zit, dan bent u altijd welkom in onze winkels om uw bril aan te laten passen. 

 

Specsavers werkt met een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat wanneer u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, we altijd op zoek gaan naar een goede oplossing.

 

Lees meer over onze tevredenheidsgarantie.