Montuurkenmerken

Montuureigenschappen

360 flex scharnieren

Flexibele scharnieren zijn ontworpen om 360° te kunnen draaien en maken het veren mogelijk om in iedere hoek te kunnen buigen. Dankzij deze verbetering gaan deze brillen langer mee en zijn ze ideaal voor mensen die hun bril vaak op en af zetten.

Beschikbaar voor een aantal geselecteerde monturen in de prijsklasse vanaf €139.

Monturen voor hoge sterktes

Wij hebben een aantal specifieke monturen met een diepere rand, waardoor deze geschikt zijn voor het vasthouden van glazen met hoge sterktes en het maskeren van de dikte ervan.

Beschikbaar voor een aantal geselecteerde monturen in de prijsklasse vanaf €109.

Brillen van geheugenmetaal

Deze innovatieve monturen kunnen niet vervormen of verbuigen. De superflexibele veren zijn gemaakt van een hightech metaal en staan garant voor een ultramoderne, minimalistische look.

Leverbaar in ons aanbod vanaf €139.

Brillen van geheugenkunststof

Als monturen van beta kunststof worden verdraaid of ontwricht, nemen ze direct weer hun oorspronkelijke vorm aan. De flexibele voorkant is gemaakt van innovatief kunststof, terwijl de veren ontworpen zijn van een hightech metaal dat de bril ultradun en licht van gewicht maakt.

Leverbaar in ons aanbod vanaf €139.

Lichtgewicht brillen

Ons Fineform-assortiment is speciaal ontwikkeld als een lichte en subtiele oplossing op het gezicht. Omdat er een dunne gleuf in de rand van het glas is geslepen, kan het montuur gedeeltelijk in het glas worden geklemd. De gebruikte materialen resulteren in een dusdanig lichtgewicht montuur dat je niet eens door hebt dat je een bril draagt.

Leverbaar in ons aanbod vanaf €199.

Titanium brillen

Ons aanbod in titanium bestaat uit lichtgewicht monturen die de hele dag door comfortabel zitten en die, nog belangrijker, allemaal hypoallergeen zijn - perfect voor degenen die allergisch zijn voor nikkel.

Leverbaar in ons aanbod vanaf €199.