Aanbieding voor BrilTotaalplan leden

Alternatief voor BrilTotaalPlan leden

Alternatief voor Bril Totaal Plan leden!

Welkom bij Specsavers.

Om u te helpen zich ook bij ons thuis te voelen, hebben we een speciale extra aanbieding: als u een Bril Totaal Plan lidmaatschap heeft kunt u profiteren van deze aanbieding, ongeacht hoeveel u al heeft gespaard. Dit kan vanaf nu in al onze winkels.

Betaal €89, en krijg nu 2 brillen inclusief standaard enkelvoudige of varifocale glazen.

Dat is onze aanbieding voor u, zonder adders onder het gras. Alle merkmonturen tot en met de prijsklasse van €179 zijn inbegrepen. Met andere woorden: u heeft ook nog eens keuze uit honderden stijlen!

Voor het aankoopbedrag van €89 krijgt u:

  • 2 brillen inclusief standaard 1.5 enkelvoudige glazen (normale prijs: gratis), met elk een (merk)montuur van tot wel €179, óf
  • 2 brillen inclusief standaard 1.5 varifocale glazen (normale prijs: €80 per bril), met elk een (merk)montuur van tot wel € 179

Kom dus meteen langs met uw BrilTotaalPlan voucher of een ander bewijs van uw lidmaatschap bij het Bril Totaal Plan, u hoeft alleen uw klantnummer en adresgegevens te tonen.

Vindt u deze aanbieding interessant maar wilt u nagaan of het ook voor u een goede aanbieding is? Check dan uw bestaande Bril Totaal Plan voordelen hier als u voor juli 2020 lid bent geworden, of hier als u in juli 2020 of later ingestapt bent in het Bril Totaal Plan.

Altijd gratis oogmeting en uitgebreid assortiment

In al onze winkels bent u welkom voor een gratis oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens. Op basis van de oogmeetgegevens en uw persoonlijke wensen en voorkeuren adviseren we u vervolgens bij het maken van een keuze uit onze uitgebreide collectie monturen en de verschillende typen glazen. Onze stijlexperts en glasspecialisten staan voor u klaar.

*) Gratis standaard 1.5 enkelvoudige of varifocale glazen.

Bekijk de monturen
uit deze aanbieding
Kies uit meer dan 1.000 brillen! Met een van onze aanbiedingen vindt u altijd een prachtig montuur dat past bij uw budget.


Voorwaarden

  • Deze aanbieding geldt voor BrilTotaalPlan leden en op vertoon van het klantnummer en adres of op vertoon van de BrilTotaalPlan voucher.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Niet geldig bij online aankopen in de Specsavers webshop.

  • ©2021 Specsavers.