Mazzucchelli en heel veel andere brillen zonder bijbetaling

Profiteer t/m 31 december 2018!
Maak een afspraak

Het Italiaanse Mazzucchelli heeft exclusief voor Specsavers Nederland een collectie monturen ontworpen.

Mazzucchelli staat bekend om traditie en vakmanschap, omdat alle montuurpatronen handgemaakt zijn. Hierdoor heeft elk montuur een unieke individuele kleur of patroon.

Wanneer u een aanvullende verzekering met brillenvergoeding heeft, verdubbelen wij uw vergoeding. Krijgt u bijvoorbeeld €100 vergoed van uw zorgverzekeraar, dan ontvangt u daar van Specsavers €100 korting bovenop. Zo heeft u al een echte Mazzucchelli zonder bijbetaling!

Kom naar de winkel en maak je look helemaal af met een echte Italiaanse Mazzucchelli!Bekijk de monturen
uit deze aanbieding
Kies uit meer dan 1.000 brillen! Met een van onze aanbiedingen vindt u altijd een prachtig montuur dat past bij uw budget.

Uw zicht is een belangrijk zintuig

Laat uw zicht daarom regelmatig controleren. Een oogmeting boekt u snel en eenvoudig online. Bekijk ook meteen onze scherpe aanbiedingen.Voorwaarden

  • Deze actie is geldig t/m 31 december 2018 en bij aankoop van elk montuur vanaf €79.
  • De actie geldt wanneer u in het bezit bent van een aanvullende zorgverzekering met een ongebruikte brillenvergoeding. De extra korting ontvangt u nadat u de volledige brillenvergoeding heeft gebruikt.
  • Indien uw zorgverzekeraar de declaratie afwijst, dan zullen wij achteraf alsnog aan u factureren.
  • Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Voor VGZ, IZZ, Univé en FBTO verzekerden met een 'complete bril' als brillenvergoeding hebben wij speciale aanbiedingen. Hebben wij geen overeenkomst met uw zorgverzekeraar? Profiteer dan van een van onze andere geldende acties!

  • ©2018 Specsavers.