Uw zorgverzekering

Voorkeurspartner

Specsavers is voorkeurspartner van alle zorgverzekeraars. Dat is prettig voor u, want dat kan u veel voordeel opleveren wanneer u een bril, contactlenzen of een hoortoestel bij ons aanschaft. Bovendien regelen wij uw vergoeding vaak rechtstreeks met uw zorgverzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Zorgverzekeraars


Altijd 2 brillen zonder bijbetaling

Brillen en contactlenzen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed binnen uw aanvullende verzekering. Heeft u een aanvullende zorgverzekering met dekking voor brillen en uw vergoeding nog niet gebruikt? Dan kunt u bij Specsavers altijd twee brillen zonder bijbetaling krijgen. U betaalt dan aan de kassa dus helemaal niets! Wilt u weten wat uw persoonlijke aanbieding is?

Bereken uw brillenbudget


Gratis hoortoestel

Voor hoortoestellen geldt een maximale vergoeding van 75% binnen uw basisverzekering. Omdat wij voorkeurspartner zijn van alle zorgverzekeraars, kunnen wij u garanderen dat u altijd de maximale vergoeding ontvangt. De overige 25% is uw eigen bijdrage. Bij Specsavers betalen wij deze eigen bijdrage van 25% voor u, waardoor het hoortoestel voor u als het ware gratis is.

Tijdelijk betalen wij de volledige eigen bijdrage van 25% op beide hoortoestellen!

Bekijk nu de aanbieding