Maatschappelijke betrokkenheid

Specsavers heeft oog voor de maatschappij en vindt dat bedrijven een bepaalde verplichting hebben aan de lokale gemeenschap. Daarom hebben we altijd goede doelen en bredere projecten ondersteund in de buurt van onze winkels.

Stichting Specsavers Steunt

Specsavers vindt het belangrijk om als bedrijf betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Wij willen ons steentje bijdragen aan onze en uw buurt. Met de oprichting van Stichting Specsavers Steunt in 2010 zetten wij deze betrokkenheid om in actie!

De Stichting geeft verschillende lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen financieel een steuntje in de rug. In de winkels wordt gespaard voor deze lokale initiatieven. Denk hierbij aan een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of de dierenambulance. Op deze manier kan Specsavers - samen met u - iets teruggeven aan de lokale gemeenschap. Ga naar de website van onze stichting voor meer informatie, of bekijk onderstaande video:

Veteranendag

Nederland heeft een groot aantal militaire veteranen. Dit zijn gewezen militairen die het Koninkrijk hebben gediend in oorlogsomstandigheden of daarmee overeenkomende situaties. Ieder jaar wordt een Nederlandse Veteranendag gehouden, in 2014 voor de tiende keer. Het is een dag voor iedereen, niet alleen voor de veteraan zelf. Een dag voor herinnering, maar ook voor het algemeen besef dat militairen, namens ons allen, worden ingezet in dienst van vrede. Traditiegetrouw is Specsavers ook in 2014 sponsor van Veteranendag. Door dit belangrijke initiatief te steunen, bedankt Specsavers alle Nederlandse veteranen voor hun inzet en moed. 

Korting voor veteranen op een bril of hoortoestel
Om ons respect te tonen ontvangen Veteranen, op vertoon van een officiële Veteranenpas, in alle Specsavers-winkels korting op een bril of hoortoestel. Klik hier voor de aanbieding.