Prijzen hoortoestellen

Prijzen hoortoestellen

Specsavers streeft ernaar om betaalbare en professionele hoorzorg te leveren voor iedereen. Doordat Specsavers een groot internationaal bedrijf is, profiteren we van schaalvoordelen waardoor wij de inkoopprijzen van onze producten laag kunnen houden. Dit voordeel rekenen wij door aan onze klanten.

Veranderingen in de hoorzorg

Sinds 1 januari 2013 is het prijskaartje van een hoortoestel, de eigen bijdrage die u daarvoor betaalt. De overheid heeft bepaald dat dit 25% van de aanschafwaarde van het hoortoestel is, dit bedrag betaalt u in de Specsavers winkel waar u het hoortoestel koopt. Indien u voldoet aan alle voorwaarden, wordt de resterende 75% vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wat uw hoortoestel exact gaat kosten, kunnen wij u nu helaas nog niet vertellen. U wordt na het invullen van een vragenlijst door uw zorgverzekeraar in een van de categorieën ingedeeld, waarvoor verschillende tarieven zijn vastgelegd. Wij hebben geen invloed op deze kosten. We kunnen u wel vooraf de prijzen per categorie per zorgverzekeraar laten zien.

Specsavers vergoedt uw eigen bijdrage

Voor het eerste hoortoestel vergoedt alleen Specsavers de volledige eigen bijdrage! U bespaart hiermee tot enkele honderden euro´s bij de aanschaf. Heeft u ook geen eigen risico meer, dan betaalt u ook niets aan uw zorgverzekeraar en heeft u het hoortoestel als het ware gratis. Daar bovenop ontvangt u 5 jaar garantie, 5 jaar service en 5 jaar oorstukjes! Gratis hoortoestel? Kom snel langs en wij zoeken het voor u uit.

Uw eigen bijdrage

In onderstaand overzicht vindt u de eigen bijdrage voor een (bij Specsavers alleen het tweede) hoortoestel. Zo kunt u gemakkelijk terugvinden wat u moet betalen per categorie en zorgverzekeraar. Het kan dat u de eigen bijdrage (deels) vergoed krijgt vanuit uw aanvullende verzekering, dit is afhankelijk van uw zorgverzekering.

 Eigen bijdrage 2e hoortoestel 2014

N.B.: Aan deze bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.
Informeer voor de actuele prijs altijd bij uw audicien.