In of achter het oor?

In of achter het oor?

Draagt u een gehoorapparaat het liefst in of achter uw oor? Afhankelijk van de mate van gehoorverlies en het gekozen type toestel, kunt uit twee draagstijlen kiezen. Vandaag de dag zijn hoortoestellen verkrijgbaar in een scala aan looks. Bij Specsavers is de prijs gebaseerd op de functionaliteiten van ieder hoortoestel en niet op de grootte. Er worden dus geen extra kosten berekend voor de kleinere hoortoestellen, alle genoemde prijzen zijn inclusief uw gewenste draagstijl. Dat maakt de keuze wel zo gemakkelijk.

Welke draagstijl heeft uw voorkeur?

Bij ‘in het oor’ zit het hoortoestel in uw oorschelp of gehoorgang. Bij ‘achter het oor’ zit het hoortoestel achter uw oor. Met een dun, onopvallend slangetje is het gehoorapparaat verbonden met uw gehoorgang.

 1. Volledig in de gehoorgang
  Maatwerk om comfortabel en volledig in uw gehoorgang te passen, waardoor het hoortoestel onzichtbaar lijkt. Deze stijl hangt af van uw mate van gehoorverlies.
 2. In de gehoorgang
  Maatwerk om comfortabel in uw gehoorgang te passen. Deze stijl hangt af van uw mate van gehoorverlies.
 3. In het oor
  Maatwerk om comfortabel in uw oorschelp te passen. Indien u niet zo behendig bent, is het gemakkelijk(er) om met dit grotere hoortoestel om te gaan of het aan te passen. Deze stijl hangt af van uw mate van gehoorverlies.
 4. Open oor
  Erg klein, onopvallend hoortoestel met micro-sound-tube en zacht plastic oordopje. Ideaal voor de meeste mensen die voor het eerst een gehoorapparaat dragen.
 5. Receiver in de gehoorgang
  Vergelijkbaar met draagstijl ‘open oor’, maar geschikt voor een grotere range gehoorverlies en meer ervaren dragers.
 6. Achter het oor
  Een hoortoestel voor meer gehoorverlies. Indien u niet zo behendig bent, is het gemakkelijk(er) om met dit grotere hoortoestel om te gaan of het aan te passen.

 

Draagstijlen grid