Gediplomeerde audiciens

Gediplomeerde audiciens

Uw gehoor is belangrijk. Vertrouw uw hoorzorg toe aan iemand met verstand van zaken.

Specsavers biedt professionele en kwalitatief hoogwaardige hoorzorg, er werken enkel volledig gediplomeerde en StAr-geregistreerd audiciens. Specsavers audiciens hebben een gedegen opleiding gevolgd aan een onafhankelijk, door de overheid erkend opleidingsinstituut. Daarnaast zijn alle audiciens én Specsavers als bedrijf StAr geregistreerd. StAr, de Stichting Audicienregister, bewaakt de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en biedt bij- en nascholing. Dit keurmerk garandeert u dat Specsavers kwaliteit levert.

Wanneer u een van onze hoorspecialisten bezoekt, wordt een hoortest altijd door een gediplomeerde audicien uitgevoerd. Daarin onderscheiden we ons van veel andere aanbieders. In een aparte ruimte wordt deskundig hooronderzoek gedaan en een perfect hooradvies gegeven, waarmee u als klant wordt begeleid naar een correcte hooraanpassing.

Kwaliteitseisen hoorzorg

Zorgverzekeraars maken bij het contracteren van hun leveranciers afspraken over de kwaliteit van de zorg, garantie en tarieven. Specsavers heeft contracten met alle zorgverzekeraars, u kunt dus altijd bij ons terecht. Dit bevestigt voor u wederom de hoge kwaliteitsstandaard van onze hoorzorg.

Vind uw winkel
Ons assortiment hoortoestellen
Gratis hoortoestel