Uw zorgverzekering

Voorkeurspartner van zorgverzekeraars

Specsavers is voorkeurspartner van alle zorgverzekeraars. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar. Wij garanderen professionaliteit, kwaliteit én service. Zo worden uw ogen altijd onderzocht door een gediplomeerde opticien, uw oren altijd getest door een gediplomeerde audicien en kunt u altijd rekenen op onze prijs- en kwaliteitsgarantie. Deze nauwe samenwerking is natuurlijk ook prettig voor uw portemonnee. De afspraken die wij maken kunnen u veel voordeel opleveren wanneer u een bril, contactlenzen, of een hoortoestel bij ons aanschaft. U kunt bij iedere aanbieding gebruik maken uw zorgvergoeding en bovendien regelen wij deze vaak rechtstreeks met uw zorgverzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

2 gratis brillen

Omdat we voorkeurspartner van alle zorgverzekeraars zijn, kunnen we u een unieke aanbieding doen.

Heeft u een aanvullende zorgverzekering met een dekking voor brillen, en uw vergoeding nog niet gebruikt? Dan krijgt u altijd twee complete enkelvoudige brillen, of één complete varifocale bril. Zonder iets aan de kassa te hoeven betalen. Is uw vergoeding €130 of meer? Dan krijgt u zelfs twee complete merkbrillen, óf twee complete varifocale brillen!

Welke brillen u krijgt is afhankelijk van uw verzekering. Druk op de knop om uw persoonlijke aanbieding te bekijken.

Bekijk uw aanbieding

Gratis hoortoestel

Voor hoortoestellen geldt een maximale vergoeding van 75% binnen uw basisverzekering. Omdat wij voorkeurspartner zijn van alle zorgverzekeraars, kunnen wij u garanderen dat u altijd de maximale vergoeding ontvangt. De overige 25% is uw eigen bijdrage. Bij Specsavers betalen wij deze eigen bijdrage van 25% voor u, waardoor het hoortoestel voor u als het ware gratis is.

Bekijk de aanbieding